'Feyenoord pakt tóch door voor Rodríguez: deal 'héél dichtbij''

'Feyenoord pakt tóch door voor Rodríguez: deal 'héél dichtbij''

2 februari - 09:20 Laatste update: 09:22
92

Feyenoord heeft de komst van Luciano Rodríguez nog niet uit het hoofd gezet, meldt 1908. Sterker nog: de Stadionclub is nog altijd 'héél dicht bij' een deal met Liverpool Montevideo.

Rodríguez, een twintigjarige aanvaller, was een van de belangrijkste transfertargets van Feyenoord. Eind januari zagen de Rotterdammers een winterse deal in rook opgaan, maar dat betekent naar verluidt niet dat Feyenoord definitief is afgehaakt. In het 'diepste geheim' zou Feyenoord op Deadline Day hebben onderhandeld met Liverpool Montevideo. Inzet: Rodríguez na dit seizoen naar Rotterdam-Zuid halen.

De transfer van Rodríguez, die ook in de belangstelling van Benfica staat, naar Feyenoord kan 'over enkele dagen of enkele weken' beklonken worden, klinkt het. In het recente verleden heeft Feyenoord ook buiten de transferperiodes om succesvol onderhandeld. Zo werden Thomas van den Belt (maart 2023) en Ramiz Zerrouki (mei 2023) gehaald voor de daaropvolgende zomer.

Eerder deze week verscheen in de media dat Rodríguez tien miljoen euro moet kosten. De Uruguayaan is momenteel met Uruguay O23 plaatsing voor de Olympische Spelen aan het afdwingen. Feyenoord had op Deadline Day Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech als alternatief voor Rodríguez, maar directeur Dennis te Kloese trok de stekker uit die onderhandelingen.